Laadukas kaivinkone- ja muu kalustomme mahdollistavat monipuoliset palvelut Kihniössä ja Pohjois-Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Koneurakointi Nevanperä on kaikenlaisten kaivuutöiden ja maanrakennuksen ammattilainen Kihniössä. Hoidamme koneurakointia laadukkaalla kalustollamme kaikkialla Pohjois-Pirkanmaalla. Käytössämme on kaivinkone, kuorma-auto, traktoreita ja pyöräkuormaaja.

Tutustu tasokkaaseen kalustoomme ja tilaa meidät toteuttamaan kuljetukset ja maanrakennustyöt Pohjois-Pirkanmaalla! Vuonna 2005 perustettu yrityksemme hoitaa niin pienet ja suuretkin työt vahvalla kokemuksella.

Monipuolinen kalusto kaivuutöihin ja kuljetuksiin

Kalustoomme kuuluvat muun muassa:

  • Kaivinkone, tela-alustainen (14 tonnia)

  • Kaksi traktoria

  • Yksi kuorma-auto

  • Yksi pyöräkuormaaja, kuuluu 14 tonnin painoluokkaan.

Traktorilla hoituvat maansiirrot ja lumityöt

Käytämme traktorikalustoamme sekä maansiirtotöissä että talviaikaan myös lumitöissä. Hoidamme lumen aurausta Kihniön seudulla. 

Lisäksi voimme toteuttaa traktorillamme erilaiset teiden kunnossapitotyöt ja lanaukset. Muista, että saat teiden kunnossapitoa varten kauttamme myös maanrakennuspalvelut.
Traktoreihimme on saatavilla perävaunut.

Lue lisää maanrakennuksesta

Kuorma-autoon saatavilla vaihtolavat

Kuorma-autollamme hoituvat kuljetustyöt laidasta laitaan. Kuljetamme muun muassa maa-ainekset ja erilaiset laitteet ja kalustot sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.
Kuorma-automme on neliakselinen vaihtolava-auto, ja kuljetamme asiakkaillemme vaihtolavoja heidän toiveidensa mukaan.
Kysy rohkeasti lisää kuorma-automme käyttömahdollisuuksista ja erilaisista tarjolla olevista vaihtolavoista kuljetuksineen.

Ota yhteyttä

Koneurakoinnin ammattilainen palveluksessasi!

Jos etsit Pohjois-Pirkanmaalta joustavaa, ahkeraa ja tarkkaa koneurakoinnin osaajaa, ota yhteys Koneurakointi Nevanperään. Laadukas kalustomme voi olla käytössäsi pikaisellakin aikataululla! Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Hoidamme koneurakointia esimerkiksi mökki- ja omakotirakennustyömaille ja toteutamme sujuvasti esimerkiksi omakotitalojen pohjat ja tietyöt. Tutustu myös muihin palveluihimme!


Kysy lisää kaivinkoneistamme, traktoreistamme ja muusta koneistostamme tai pyydä tarjous tarvitsemastasi työstä. Työskentelemme Kihniössä ja lähialueilla. Saat meihin kätevimmin yhteyden puhelimitse numerosta 040 730 1516, sähköpostitse info@koneurakointinevanpera.fi tai oheisella yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Tarvitsetko rakennustyömaallesi kaivinkonetta ja sen kokenutta käyttäjää? Ota yhteys Koneurakointi Nevanperään Kihniössä – palvelemme joustavasti koko Pohjois-Pirkanmaalla!

Tutustu palveluihimme