Kuorma-autokuljetukset ja vaihtolavat Kihniöön ja Pohjois-Pirkanmaalle

Ota yhteyttä

Koneurakointi Nevanperä hoitaa kattavasti erilaisia kuorma-autokuljetuksia Kihniön seudulla ja muualla Pohjois-Pirkanmaan alueella. Kalustoomme kuuluu myös vaihtolava-auto, johon on saatavilla erilaisia lavoja.

Mikäli tarvitset vaihtolavaa esimerkiksi rakennustyömaallesi, toimitamme sen sinulle toiveidesi mukaan. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä. 

Soita numeroon 040 730 1516 – palvelemme kaikkina viikonpäivinä!

Monipuoliset vaihtolavat Pohjois-Pirkanmaalle

Etsitkö vaihtolavaa esimerkiksi uudisrakennuskohteeseen, mökkitalkoisiin tai pihahommiin? Kalustoomme kuuluu vaihtolava-auto, johon on saatavilla lavoja kaikenlaisiin tarpeisiin.


Toimitamme ja noudamme vaihtolavat asiakkaan toiveiden mukaan koko Pohjois-Pirkanmaan alueella. Toimitamme lavoja esimerkiksi omakotitalojen rakennustyömaille sekä esimerkiksi puutarha- ja pihatöitä varten. Erikokoisille lavoille voi kätevästi kerätä vaikkapa rakennus- tai puutarhajätettä.


Kerro meille, milloin tarvitset vaihtolavaa ja minkälaista tarkoitusta varten – me hoidamme loput. Voimme myös kuljettaa kerätyn jätteen jatkokäsittelyyn.

Kuljetukset asiakkaan toiveiden mukaan

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti, joten hoidamme käytännössä kaikenlaiset kuljetukset asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kuljetamme paljon esimerkiksi erilaisia maa-aineksia, rakennus- ja maanrakennusmateriaaleja, koneita sekä puutavaraa. Voit kuitenkin rohkeasti pyytää apuamme myös muihin kuljetustarpeisiin.


Hoidamme kuljetuksia sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille ja teemmekin paljon yhteistyötä Kihniön seudun yritysten kanssa. Kuljetamme yritysten tuotteita tarvittaessa myös viikonloppuisin. 


Oletko muuttamassa vai tarvitsetko veneen siirtoa? Mikä ikinä kuljetuksen tarpeesi on, ota meihin yhteyttä – me hoidamme kuljetukset mielellämme! 

Lue lisää maa-ainesten kuljetuksesta

Joustava palvelu kaikkina viikonpäivinä

Koneurakointi Nevanperä tarjoaa monipuoliset kuljetus- ja maanrakennuspalvelut Kihniöstä käsin koko Pohjois-Pirkanmaan alueella. Talvisin teemme myös lumen auraustyöt. Pienen yrityksemme valttikortteja ovat monipuolisuus, luotettavuus ja joustavuus. Pyrimme toteuttamaan asiakkaittemme kaikki toiveet ja työskentelemmekin tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Tarvitsetko vaihtolavaa tai kuljetuspalvelua Kihniössä tai lähialueilla? Pyydä meiltä tarjous joko puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Tarvitsetko vaihtolavaa tai sujuvaa kuljetuspalvelua Kihniön seudulla tai muualla Pohjois-Pirkanmaalla? Ota yhteyttä alan kokeneeseen yritykseen soittamalla numeroon 
040 730 1516 – olemme palveluksessasi!

Lue lisää palveluistamme