Maa-ainesten kuljetus Kihniön seudulla ja Pohjois-Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Koneurakointi Nevanperä toteuttaa maa-ainesten kuljetukset, siirrot ja levitykset paitsi Kihniön seudulla myös muualla Pohjois-Pirkanmaalla. Erilaiset maa-ainestyöt ovat olleet ydinosaamistamme jo vuodesta 2005 alkaen, joten toteutamme siirtotyöt varmalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kerro lisää kuljetustarpeistasi – me hoidamme toteutuksen. Toimitamme asiakkaillemme kaikenlaiset materiaalit joustavin aikatauluin.

Lue lisää palveluistamme ja soita numeroon 040 730 1516!

Maa-ainesten kuljetus

Kuljetamme kaikenlaiset maa-ainekset esimerkiksi uudisrakennuskohteisiin. Uudistatko pihaasi tai puutarhaasi? Avullamme saat kaikenlaiset materiaalit ja maalajit pihasi kaunistukseksi.

Kuljetamme muun muassa:

  • Sorat

  • Murskeet

  • Kalliomurskeet

  • Kuorikatteet

  • Täytemaat

  • Mullat (myös seulotut mullat).

Kuljettamillamme maa-aineksilla onnistuvat esimerkiksi talojen ja pihojen pohjien teko. Kuljetamme materiaaleja myös teiden tekoon ja kunnostukseen sekä pihateiden ja -polkujen rakentamiseen.

Tutustu myös kuorma-autokuljetuksiimme

Tilaa maa-aineskuljetus hyvissä ajoin

Maa-aineskuljetukset ovat erityisen kysyttyjä keväisin ja kesäisin. Kevät on sesonkiaikaa pihojen ja puutarhojen laittamiseen, ja keväisin myös tiet ovat usein heikossa kunnossa. Tästä johtuen tarvetta maa-ainesten siirtoihin ja maarakentamiseen on Pohjois-Pirkanmaan alueella tavallista enemmän.


Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja työskentelemmekin tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Etenkin kevään kuljetukset kannattaa kuitenkin ennakoida ja tilata mahdollisuuksien mukaan jo hyvissä ajoin.

Tilanteen niin salliessa kuljetamme sorat, murskeet, kuorikatteet ja muut maa-ainekset kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin nopeallakin aikataululla – kysy lisää!

Tilaa meiltä monipuoliset kuljetus- ja maanrakennustyöt!

Koneurakointi Nevanperä toteuttaa sekä maa-ainesten kuljetukset että erilaiset maanrakennustyöt varmalla ammattitaidolla. Saat tarvittaessa kummatkin palvelut samalta luotettavalta yritykseltä.


Palvelemme Kihniöstä käsin kaikkialla pohjoisen Pirkanmaan alueella. Etsit sitten maa-ainesten kuljettajaa tai muiden kaivinkonetöiden ammattilaista, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laajan palvelukattauksen.


Saat meihin yhteyden puhelimitse numerosta 040 730 1516. Lisäksi vastaamme tiedusteluihin myös sähköpostin info@koneurakointinevanpera.fi ja oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Lue lisää maanrakennuksesta

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Tarjoamme sujuvat maa-ainesten kuljetukset Kihniön seudulla ja Pohjois-Pirkanmaalla. Tilaa materiaalin kuljetus pihallesi tai rakennustyömaallesi hyvissä ajoin numerosta 040 730 1516 !

Lue lisää palveluistamme