Ammattitaitoista maanrakennusta Kihniöstä Pohjois-Pirkanmaalle

Ota yhteyttä

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa maanrakennuksen osaajaa Kihniön seudulla tai Pohjois-Pirkanmaalla? Koneurakointi Nevanperä on hoitanut erilaisia maanrakennustöitä alueella jo vuodesta 2005 alkaen.

Voit tilata meiltä kaikenlaiset maanrakennustyöt aina tietöistä omakotitalojen pohjiin – toteutamme kaikki työt varmalla ammattitaidolla. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää numerosta 040 730 1516!

Monipuoliset maanrakennustyöt

Tarjoamme maanrakennus- ja kaivinkonetöitä laidasta laitaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Toteutamme muun muassa:

  • Talopohjat

  • Piharakennustyöt

  • Tierakennustyöt

  • Teiden kunnossapidon

  • Ojitukset.

Meiltä onnistuvat kaikki kaivinkonetyöt hankalissakin paikoissa. Kerro meille maanrakennustarpeistasi, niin annamme mahdollisimman tarkan arvion työn kustannuksista. 

Muista, että talvikuukausina teemme myös teiden aurausta Kihniön seudulla!

Laadukas kalusto

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset maanrakennuspalvelut laadukkaan kalustomme ansiosta. Käytössämme on muun muassa nykyaikainen traktorikalusto sekä kuorma-auto. 


Kalustomme mahdollistaa kaikenlaisten kaivuu- ja siirtotöiden tekemisen. Hoidamme myös kaivettujen maa-ainesten ajot asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelutarjontaamme kuuluu myös teiden kunnossapito, muun muassa teiden lanaus. Lisäksi käytössämme on aurauskalusto. 


Haluatko lisätietoa kalustostamme tai palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu tarkemmin kalustoomme

Meiltä saat myös maa-ainesten siirrot

Koneurakointi Nevanperän ehdottomiin valttikortteihin kuuluu monipuolinen ja joustava palvelutarjonta. Teemme yksityis- ja yritysasiakkaillemme kaikenlaisten maa-ainesten siirrot ja maanrakennustyöt sekä tarjoamme muut kuljetuspalvelut. 


Hoidamme esimerkiksi pihallasi kaiken tarvittavan maanrakennuksen nurmialueista pihateihin ja -polkuihin. Tuomme paikalle kaikki tarvitsemasi maa-ainekset ja muut rakennustarvikkeet. Omakoti- ja mökkirakentajille hoidamme talojen ja muiden rakennusten pohjatyöt sekä rakennustarvikkeiden kuljetukset.


Keskitä tarvitsemiesi palvelujen hankinnat meille – voit luottaa osaamiseemme! Ota yhteyttä maanrakennuksen ja kuljetusten moniosaajaan – palvelemme Kihniöstä käsin koko Pohjois-Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Toteutamme maanrakennuksen omakotitalojen pohjista tietöihin vankalla ammattitaidolla Kihniön seudulla ja muualla Pohjois-Pirkanmaalla. Soita numeroon 
040 730 1516 ja kysy lisää!

Tutustu kaikkiin palveluihimme